Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u een andere opmerking? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 • Wanneer krijg ik mijn bestelling binnen?
  Bestellingen worden doorgaans binnen 2-3 werkdagen verzonden. Meer info hierover kunt u terugvinden op de website onder het kopje ‘Verzenden’.
 • Wat zijn de verzendkosten?
  De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 4,95, bij een bestelwaarde vanaf € 25,- betaalt u geen verzendkosten.
 • Kan ik mijn product retourneren?

  Binnen 14 dagen na ontvangst mag u zonder opgaaf van reden uw bestelling retourneren, samen met het meegeleverde retourformulier.

  Wij verwerken de retourzending zo snel mogelijk nadat deze bij ons binnen gekomen is en storten het betaalde bedrag van de geretourneerde items terug naar de rekening waar de betaling vandaan is gekomen.

  De retourkosten zijn voor eigen rekening!

  Meer info hierover kunt u terugvinden op de website onder het kopje ‘Retourneren’.

 • Mag ik jullie sieraden om tijdens sporten of slapen?

  We raden onze klanten aan onze sieraden af te doen tijdens het douchen, slapen, sporten of vergelijkbare activiteiten. Je kunt het beste voor je sieraden zorgen door ze niet in contact te laten komen met water, haarspray, parfum of body lotion. In sommige gevallen heeft de pH waarde van je huid ook invloed op de sieraden en kan deze voor verkleuring van het materiaal zorgen.